You are currently viewing Salonul Editorial a atras și anul acesta sute de iubitori ai cărților, în Scuarul Primăriei Târgoviște

Salonul Editorial a atras și anul acesta sute de iubitori ai cărților, în Scuarul Primăriei Târgoviște

Devenit unul dintre reperele „Zilelor Cetății”, desfășurate în Capitala Tiparului, Salonul Editorial a atras și anul acesta, la Târgoviște iubitori ai lecturii, edituri și invitați speciali. Și la această ediție organizatorii au subliniat farmecul cărții în format tipărit și bucuria pe care lectura o aduce în viețile noastre.

Printre cei ce se recomandă fani ai răsfoitului fizic al paginilor unei cărți se numără și primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Cu atât mai mult, într-o eră în care totul pare supus „digitalizării”, tipăritura de carte îmi pare un gest de curaj, pe care îl admir. Și îi felicit pe toți, oameni și instituții, care se încăpățânează în acest efort. Lor le datorăm (și) această manifestare.

Programul Salonului Editorial este, pur și simplu, extraordinar, ofertant pentru toate exigențele. Sunt nu mai puțin de 16 edituri și instituții editoare participante, lansări de carte și prezentarea noutăților editoriale. Cred că este una dintre cele mai puternice ediții ale Salonului și se cuvine să mulțumesc Bibliotecii Județene „I.H. Rădulescu” din Târgoviște pentru organizarea de excepție”, transmite edilul târgoviștean.

AUTOR: F.S.