You are currently viewing Secretarul de stat, Sorin Ion, și vicepreședintele Senatului, Virgil Guran, prezenți, astăzi la deschiderea anului școlar, la Dărmănești

Secretarul de stat, Sorin Ion, și vicepreședintele Senatului, Virgil Guran, prezenți, astăzi la deschiderea anului școlar, la Dărmănești

Zi emoționantă, astăzi și la Dărmănești. Ceremonia de deschidere a noului an școlar i-a adus în comuna dâmbovițeană pe vicepreședintele Senatului, Virgil Guran și pe secretarul de stat în Ministerul Educației, Sorin Ion. Cei doi le-au vorbit celor mici despre importanța educației, în timp ce primarul Valentin Mihalache a vorbit despre investițiile făcute în infrastructura școlară.

Edilul a subliniat că, la Dărmănești, au loc lucrări de modernizare la grădiniță, că sala de sport este aproape finalizată, că la școală se vor derula lucrări de modernizare și extindere.

„Vara a fost plină de distracție, dar acum este momentul să ne reîntâlnim cu prietenii și colegii de la școală și să învățăm lucruri noi!
Un an școlar de nota 10 vă doresc tuturor”, a transmis primarul comunei dâmbovițene.

AUTOR: F.S.