You are currently viewing Corneliu Ștefan: dezvoltarea județului Dâmbovița nu poate fi realizată doar prin vorbe și promisiuni politice, ci prin acțiuni concrete și determinare

Corneliu Ștefan: dezvoltarea județului Dâmbovița nu poate fi realizată doar prin vorbe și promisiuni politice, ci prin acțiuni concrete și determinare

Echipa PSD Dâmbovița a susținut astăzi o conferință de presă, în cadru căreia liderul organizației, Corneliu Ștefan a prezentat principalele rezultate ale muncii depuse de echipa pe care o conduce, pentru dezvoltarea județului. Social-democratul a subliniat că investițiile realizate sunt unele fără precedent, ca și fondurile europene, sau cele din Programul Național ”Anghel Saligny” atrase. Corneliu Ștefan a adăugat că deși ne aflăm în pragul unei campanii electorale extinse și cu miză mare PSD Dâmbovița nu-și dorește să se implice în dispute politice, ci să dovedească prin acțiuni angajamentul luat în fața cetățenilor.

În ultima perioadă, am ales să ne concentrăm asupra dezvoltării județului Dâmbovița, punând în plan secundar disputa politică. Ne-am orientat către proiectele care satisfac nevoile și interesele locuitorilor din județul nostru, preferând să nu dăm replici unor politicieni care nu sunt familiarizați cu realitatea prezentă în județul Dâmbovița, politicieni care reprezintă județul nostru în Parlamentul României. Nu am văzut nimic din partea lor în județul Dâmbovița. Ne-am concentrat eforturilor asupra unor aspecte esențiale care au un impact direct asupra vieții oamenilor din acest județ. investiții care demonstrează că ne-am dedicat în totalitate dezvoltării județului Dâmbovița și am acordat prioritate intereselor și nevoilor locuitorilor județului nostru. Este important să ne amintim că dezvoltarea județului Dâmbovița nu poate fi realizată doar prin vorbe și promisiuni politice, ci prin acțiuni concrete și determinare. Se pare că în județul Dâmbovița doar echipa PSD Dâmbovița a înțeles acest lucru”, a transmis președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

„Fac parte, ca senator ales în acest județ, dar și ca Prim-vicepreședinte al PSD Dâmbovița, din echipa social-democrată dâmbovițeană, alături de Corneliu Ștefan, Președintele PSD al organizației județene și Președinte al Consiliului Județean administrativ, Cristian Stan, secretarul executiv PSD, dar și primarul municipiului Târgoviște, precum și celelalte colege și colegi social-democrati, ce îndeplinesc responsabilități ca Prefect, primari, consilieri locali și județeni, și nu în ultimul rând, parlamentari.
Merită să vă luați 2 minute pentru a vedea natura, complexitatea și importanța proiectelor finalizate sau în curs de implementare, foarte multe cu fonduri europene atrase prin proiecte atent construite și promovate. Cum spuneam, este un proiect de dezvoltare fără precedent în istoria acestui județ, iar munca în echipă își spune cuvântul.
În plus, transparența comunicării publice și informarea cetățenilor sunt absolut necesare”, notează senatorul Titus Corlățean, pe pagina sa de socializare, referitor la investițiile derulate în județul Dâmbovița.

AUTOR: F.S.