You are currently viewing Rechizite gratuite, pentru beneficiarii „Centrului de îngrijire de zi pentru copiii aflați în situații de risc din Orașul Titu”

Rechizite gratuite, pentru beneficiarii „Centrului de îngrijire de zi pentru copiii aflați în situații de risc din Orașul Titu”

Primăria Titu a oferit rechizite gratuite copiilor de la „Centrul de îngrijire de zi pentru copiii aflați în situații de risc din Orașul Titu”. Acesta are o capacitate de 15 locuri și se adresează copiilor școlari cu vârste cuprinse între 6 și 15 ani, care provin din familii cu domiciliul pe raza orașului dâmbovițean și care se regăsesc în situații de risc.

Scopul serviciului social “Centrul de îngrijire de zi pentru copiii aflați în situații de risc din Orașul Titu, județul Dâmbovița” este de prevenire a excluziunii sociale și a abandonului școlar.
– asigurarea sprijinului și a supravegherii la efectuarea temelor,
– organizarea de activități de recreere și socializare adecvate vârstei copiilor,
– acordarea de consiliere socială și psihologică copiilor și părinților/ reprezentanților legali ai acestora în vederea asigurării unei dezvoltări armonioase a copiilor în familie,
– asigurarea unei mese zilnice pentru copii corespunzătoare nevoilor lor nutriționale.

AUTOR: F.S.