You are currently viewing Corneliu Ștefan, de Ziua Pompierilor: Le mulțumesc pentru sacrificiul, curajul și efortul lor neobosit de a fi mereu acolo unde oamenii au nevoie

Corneliu Ștefan, de Ziua Pompierilor: Le mulțumesc pentru sacrificiul, curajul și efortul lor neobosit de a fi mereu acolo unde oamenii au nevoie

Zi festivă, astăzi, la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Basarab I” Dâmbovița. Autorități locale și județene și reprezentanți ai serviciilor de urgență i-au sărbătorit pe pompierii români, de ziua lor, transmițându-le mesaje emoționante, de recunoștință, pentru sacrificiile pe care le fac, în fiecare zi.

„Astăzi, de Ziua Pompierilor din România, mulțumesc Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Basarab I” Dâmbovița, echipajelor de pompieri de aici, salvatorilor și paramedicilor, dar și pompierilor voluntari din tot județul Dâmbovița, pentru curajul și devotamentul de care dau dovadă în fiecare zi.
Fără ei, situațiile de urgență ar fi și mai dificil de gestionat, iar consecințele ar fi mult mai grele. Le mulțumesc pentru sacrificiul, curajul și efortul lor neobosit de a fi mereu acolo unde oamenii au nevoie.
Totodată, sunt de apreciat tinerii care realizează cât de important este să știi să acțonezi în situații de urgență. Faptul că se pregătesc intens și, mai mult, sunt câștigători ai concursurilor de protecție civilă nu poate decât să ne bucure. Ei vor fi viitorii salvatori! Felicitări vouă și profesorilor care vă îndrumă.
În încheiere, le doresc tuturor pompierilor mult succes și sănătate! Să reveniți cu bine de fiecare dată din misiunuile voastre!”, le-a transmis președintele consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, pompierilor dâmbovițeni.

AUTOR: F.S.