You are currently viewing Fonduri pentru comuna Băleni, prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”

Fonduri pentru comuna Băleni, prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”

Ministrrul Adrian Ioan Veştea anunță că a semnat, ieri, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, 44 de noi contracte de finanțare, în cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”. Acestea totalizează o valoare de 467.470.704,25 de lei, bani care vor fi investiți pentru modernizarea și reabilitarea drumurilor de interes local, precum și pentru înființarea sau extinderea rețelelor de alimentare cu apă și a celor de canalizare.

Printre primarii prezenți la eveniment s-a aflat și Florea Mușat, edilul comunei dâmbovițene Băleni. Acesta a semnat contractul de finanțare privind Modernizarea DC 41 A, un proiect care va primi fonduri ce depășesc 19,5 milioane de lei.

„Este mereu o bucurie să mă întâlnesc cu oameni de administrație dedicați comunităților pe care le conduc și care fac demersuri serioase și profesioniste pentru elaborarea și punerea în practică a proiectelor de care locuitorii au nevoie pentru a duce o viață decentă, prin facilitarea accesului la servicii publice de calitate.
Până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”, au fost semnate 2.116 contracte de finanțare, în valoare totală de peste 23 de miliarde de lei.
Continuăm!”, a precizat ministrul Dezvoltării.

AUTOR: F.S.