You are currently viewing Un târgoviștean a fost arestat după ce și-a agresat concubina și ulterior a amenințat pe oamenii legii!

Un târgoviștean a fost arestat după ce și-a agresat concubina și ulterior a amenințat pe oamenii legii!

La data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 00:26, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați de către o femeie, de 39 de ani, cu privire la faptul că are un conflict cu concubinul său.

În urma deplasării la fața locului, respectiv în municipiul Târgoviște, polițiștii au identificat un bărbat, de 42 de ani, care la vederea acestora ar fi devenit agresiv fizic și verbal.

În timp ce polițiștii ar fi discutat cu persoana vătămată, bărbatul ar fi intrat în locuință, ar fi luat o macetă și ar fi ieșit în fața imobilului, amenințând echipajele de poliție aflate la fața locului.

Persoana reclamată a fost imobilizată și condusă la sediul poliției.

În urma probatoriului administrat, un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de acesta.

Ulterior, bănuitul a fost prezentat magistraților, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

De asemenea, în urma sesizării femeii, sunt efectuate cercetări și pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și distrugere.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

IPJ DÂMBOVIȚA