You are currently viewing Jocul Chindiei Târgoviște sub Pietricica, nemulțumitor! Vasile Miriuță: „O primă repriză foarte slabă din partea noastră”

Jocul Chindiei Târgoviște sub Pietricica, nemulțumitor! Vasile Miriuță: „O primă repriză foarte slabă din partea noastră”

Chindia Târgoviște a avut parte de o evoluție dezamăgitoare împotriva Ceahlăului Piatra Neamț. Dâmbovițenii au terminat la egalitate, 1-1, cu ocupanta locului 6, după ce au lovit poarta adversă pe final de joc, prin nemțeanul Andrei Marc.

Prestația modestă arătată de roș-albaștri sub Pietricica, mai ales în prima repriză, a nemulțumit și conducerea tehnică. Antrenorul Vasile Miriuță a recunoscut că e echipa sa a evoluat mult sub așteptări.

De asemenea, tehnicianul a transmis la finalul întâlnirii cu Ceahlăul că echipa sa are nevoie de o serie de trei victorii consecutive pentru a intra în lupta pentru play-off.

„O primă repriză foarte slabă din partea noastră, Ceahlăul a jucat foarte bine în prima repriză, ne-a depășit la toate capitolele. La pauză am făcut trei schimbări, am schimbat și sistemul de joc, eu zic că a doua repriză am fost peste ei. Au avut acea bară, dar și noi am avut patru-cinci ocazii clare de a marca.

Dacă e să o luăm după reprize, eu zic că rezultatul de egalitate este ok, dar dacă luăm după primele 40 de minute, puteam să pierdem. Dacă făceau 2-0, era gata. Dar în ultimele 30 de minute am pus presiune și am egalat. Am fost foarte supărat după prima repriză, nu vreau să vă zic ce le-am zis băieților la pauză. Dar în repriza a doua am jucat fotbal”, a transmis Vasile Miriuță, la finalul întâlnirii cu gruparea nemțeană.

Suntem la trei-patru puncte de play-off, suntem acolo. Avem meci cu Dumbrăvița, jucăm acasă, trebuie să batem. Trebuie să avem o serie de trei victorii pentru a ajunge acolo, pe loc de play-off. Sunt câteva echipe bune în serie, precum Ceahlăul, Slobozia, Buzău, Șelimbăr, trebuie să venim și noi acolo, nu avem ce face”, a precizat Vasile Miriuță după duelul cu Ceahlăul.

M.I.