You are currently viewing O ambulanță a fost implicată într-un accident rutier, la Ulmi. „Cerem un pic de respect în trafic!”, transmite SAJ Dâmbovița

O ambulanță a fost implicată într-un accident rutier, la Ulmi. „Cerem un pic de respect în trafic!”, transmite SAJ Dâmbovița

O ambulanță a fost implicată, astăzi, într-un accident rutier, la Ulmi, unde un șofer care a vrut sa întoarcă într-un loc nepermis a fost gata să provoace o tragedie. Potrivit Serviciului de Ambulanță Dâmbovița, în urma incidentului nedorit, asistenta medicală și ambulanțierul, care se aflau în salvare, au fost răniți, dar, cu toate acestea, i-au cordat primul ajutor celuilalt șofer, care era încarcerat în mașina sa.

„Astăzi 10.10.2023 o ambulantă tip B2 care se deplasa la urgență a fost implicată într-un accident rutier pe raza localității Ulmi.
Au rezultat 3 victime cu politraumatisme.
Ambulanțierul și asistenta medicală dar și șoferul care a provocat accidentul.
Victimele au fost transportate la UPU Târgoviște pentru evaluare medicală de urgentă.
Amintim ca asistenta medicală și ambulanțierul deși răniți s-au dus sa acorde primul ajutor victimei care era încarcerată.
Ne mândrim cu astfel de colegi profesioniști care reprezintă instituția fiind zi de zi și noapte de noapte în sprijinul cetățeanului.
SAJ Dâmbovița este alături de colegii implicați în accident și transmite sănătate tuturor victimelor.
Atragem din nou atenția :
AMBULANȚA ARE PRIORITATE!
VIAȚA ARE PRIORITATE!
La sfârșitul gărzii vrem sa plecam și noi acasa unde ne așteaptă familia.
Cerem un pic de respect in trafic!
Expunerea la pericol este de 100% zi si noapte.
Un apel la 112 cere ajutor dispeceratului care se grăbește sa găsească cât mai rapid un echipaj pe care să îl trimită la cel aflat în nevoie…un echipaj își croiește cu greu drumul printre sutele de mașini pentru a fi prompt la caz.
Când spui : “ Alo 112 vreau o ambulanță “ – în spatele acestui apel stă o întreagă echipă DISPECERAT – ECHIPA MEDICALĂ
Toate sunt resurse umane de o mare valoare!
Vrem respect!”, transmite Serviciul de Ambulanță Dâmbovița.

AUTOR: F.S