You are currently viewing Elevii Liceului Tehnologic „Goga Ionescu” din Titu au fost informați, astăzi, despre efectele dramatice ale consumului de droguri

Elevii Liceului Tehnologic „Goga Ionescu” din Titu au fost informați, astăzi, despre efectele dramatice ale consumului de droguri

În contextul creșterii incidenței consumului de droguri în rândul tinerilor, autoritățile dâmbovițene intensifică activitățile de informare, cu precădere în unitățile de învățământ.

Astfel, astăzi, 13 octombrie, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Dâmbovița au fost prezenți la Liceul Tehnologic „Goga Ionescu” din Titu. Elevii unității de învățământ au participat la activități interactive de prevenire a consumului de droguri, conform campaniei naționale „Consumul de droguri ne privește pe toți”. Aceștia au aflat mai multe despre efectele consumului de substanțe periculoase asupra sănătății, asupra psihicului, dar și asupra celor din jur.

Și cadrele didactice din liceu au fost vizate de o acțiune informativă. Specialistul CPECA Dâmbovița a discutat cu acestea despre semnele și simptomele specifice consumului de droguri, astfel încât acesta să fie depistat cât mai repede în cazul în care survine în rândul tinerilor și să se ia măsuri în consecință, pentru a fi sprijiniți.

AUTOR: F.S.