You are currently viewing O nouă colaborare de succes: Delia și Connect-R lansează ”Fără Te Merau”

O nouă colaborare de succes: Delia și Connect-R lansează ”Fără Te Merau”

Delia marchează un an plin din punct de vedere muzical, cu piese și colaborări care au cucerit publicul din România.
 De data aceasta, artista prezintă single-ul ”Fără Te Merau” în colaborare cu Connect-R, prima piesă pe care cei doi o lansează împreună. ”Fără Te Merau” a fost compusă de Delia, Alex Cotoi, versuri Delia, Connect-R și produsă de Alex Cotoi.
 Videoclipul plin de culoare și influențe gipsy a fost regizat și filmat de Bogdan Daragiu, producție video Luca’s Art Film.

 De imaginea Deliei s-au ocupat Andra Manea (make-up), George Cozma (hair), iar styling-ul celor doi artiști a fost asigurat de Hilke Muslim.

video
play-rounded-fill

Delia marchează aproape 100 de milioane de vizualizări pentru ”Bella Ciao”, video tribut Casa de Papel, un record important pentru artistă.

 

Delia – Bella Ciao

 

De curând, Delia a lansat piesa ”Miami” cu Johny Romano care va fi inclusă pe coloana sonoră a ”Miami Bici 2”.

 

Delia x Johny Romano – Miami

 

Tot anul acesta, publicul s-a putut bucura de ”Sirena Apelor”, un cântec plin de dor și iubire preluat din cultura romă de la Conte Casanova cu videoclip controversat.

 

Delia – Sirena Apelor

 

Controversată, cameleonică, mereu surprinzătoare, tot anul acesta, Delia a lansat și ”Skndl” în colaborare cu Hvnds, un mix de stiluri muzicale rock-trap, un adevărat manifesto al rebelilor, al celor care nu respectă regulile și care vor să își facă vocea auzită, dar și ”Lololo”, o piesă care a cucerit România și topurile radio și TV.

 

Delia x HVNDS – SKNDL

 

 

Delia – Lololo

 

Aceste piese vor fi incluse pe albumul ”Flex”, a cărui lansare va fi marcată de un eveniment exclusivist la Mina Museum din bucurești pe data de 21 noiembrie. Biletele vor fi puse la vânzare în exclusivitate pe iabilet.ro