You are currently viewing Șase persoane au ajuns, astăzi, la spital, în urma unui accident produs între localităţile Vişina şi Fierbinţi

Șase persoane au ajuns, astăzi, la spital, în urma unui accident produs între localităţile Vişina şi Fierbinţi

Şase persoane au fost rănite, astăzi, într-un accident de circulație produs între localităţile Vişina şi Fierbinţi. Impactul a fost provocat de ciocnirea unui microbuz cu  un tir, informează ISU Dâmboviţa.

„La locul accidentului echipajele de intervenţie au găsit un autocamion şi un microbuz implicate. În urma evenimentului şase persoane au fost rănite uşor şi primesc îngrijiri medicale la faţa locului. Pompierii asigură şi măsurile de prevenire a incendiilor la locul accidentului”, au precizat reprezentanţii ISU Dâmboviţa.

La faţa locului s-a acționat cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, două echipaje SMURD şi trei ambulanţe.

„Serviciul de Ambulanță Dâmbovița a fost solicitat să intervină între localitatiile Vișina și Fierbinți in cazul unui accident rutier soldat cu mai multe victime. Au fost trimise două echipaje tip B2 și un echipaj tip C2. În urma impactului, au rezultat 6 victime policontuzionate acesteea fiind preluate si transportate la UPU Targoviste.”

AUTOR: F.S.