You are currently viewing Micuții preșcolari de la  Grădinița „Inocența” din Găești au organizat Festivalul Toamnei

Micuții preșcolari de la Grădinița „Inocența” din Găești au organizat Festivalul Toamnei

Toamna a fost sărbătorită, în acest weekend, cu multă bucurie de copiii și cadrele didactice de la Grădinița „Inocența” din Găești, alături de părinți, bunici și invitați care au venit să se bucure alături de cei mici. Festivalul Toamnei a fost un eveniment plin de culoare, prospețime și abundență, care a oglindit originalitatea și creativitatea organizatorilor.

Curtea grădiniței noastre s-a transformat pentru câteva ore într-un decor de vis : baloți de paie, snopi de coceni, dovleci și alte elemente tomnatice , alaturi de roadele pământului: fructe, legume și flori , care , adunate laolaltă au scos în evidență frumusețea naturală a Anotimpului Recoltei. Toamna aduce cu ea o paletă bogată de culori în natură, fiind o ocazie perfectă pentru mititei de a admira și observa frumusețea și schimbările sezonului, învățand despre natură
Bunătățile pregătite pentru copilași: pâinea de casa, prăjiturile cu mere sau dovleac s-au dovedit a fi alegeri delicioase pentru a celebra Toamna. Gustările tradiționale de sezon au adus o adevărată bucurie gustativă, copilasii fiind cei care au adăugat nota de veselie și entuziasm, (mâncând cu multa pofta și bucurie) învățând astfel despre sezonul toamnei și tradițiile asociate. Sucul proaspăt stors obținut din mere, fructele emblematice ale acestui anotimp, a părut a fi, de departe, momentul preferat al festivalului.
Așadar, această sărbătoare celebrează natura, tradițiile, portul popular, frumusețea culorilor dar și comunitatea, oferindu-ne tuturor o ocazie de bucurie și conectare în timpul acestui sezon minunat, evenimentul fiind o reușită!
Le mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat în crearea acestui Festival! Fără ajutorul dumneavoastră, cu siguranță nu ar fi fost la fel!”, transmite echipa grădiniței din Găești.

AUTOR: F.S.