You are currently viewing Un profesor al Universității „Valahia” din Târgoviște, clasat în Topul celor mai citați 2% oameni de știință din lume

Un profesor al Universității „Valahia” din Târgoviște, clasat în Topul celor mai citați 2% oameni de știință din lume

COMUNICAT DE PRESĂ

Compania ELSEVIER a lansat cel mai nou raport privind Topul celor mai citați 2% oameni de știință din lume, utilizând baza de date SCOPUS și h-index, hm-index, ajustați în funcție de numărul de coautori, citări în diferite poziții de autor și un indice compozit (c-scor).

35 de membri ai Academiei Oamenilor de Știință din România (AOȘR) s-au clasat în primii 2% oameni de știință din lume, clasament care ține cont de factorul de impact al publicației, numărul de citări și autori (https://elsevier.digitalcommonsdata.com/datasets/btchxktzyw/6 ).

Universitatea „Valahia” din Târgoviște se mândrește cu faptul că prof. univ. dr. habil. Cristinel Mortici se află pe locul al treilea dintre cei 35 de membri AOȘR incluși în top (https://www.aosr.ro/35-membri-aosr-in-topul-celor-mai-citati-oameni-de-stiinta-din-lume/ ).

Prof. univ. dr. habil. Cristinel Mortici este cadru didactic al Universității „Valahia” din Târgoviște, la Departamentului de Științe și Tehnologii Avansate din cadrul Facultății de Științe și Arte, domeniul Matematică; membru al Academiei Oamenilor de Știință din România (AOȘR) și secretar științific al AOȘR-Filiala Târgoviște. De-a lungul timpului a avut numeroase realizări și dorim să amintim câteva dintre acestea: Premiul aniversar 110 ani de Gazeta Matematică (2005), Premiul de excelenţă pentru autorul cel mai citat în Carpathian Journal of Mathematics (2010), Premiul Dimitrie Pompeiu al Academiei Române (2012).