You are currently viewing Accident la Ragu! Un tânăr a condus un vehicul fără permis și a fugit de la locul accidentului!

Accident la Ragu! Un tânăr a condus un vehicul fără permis și a fugit de la locul accidentului!

La data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 22:10, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un tânăr, de 20 de ani, cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Ragu.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că un tânăr, de 21 de ani, din comuna Uliești, în timp ce ar fi condus un autoturism pe drumul național 61, în localitatea Ragu, ar fi acroșat și accidentat un tânăr, de 18 ani, din comuna Uliești.

În urma accidentului, a rezultat rănirea pietonului, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului ar fi părăsit locul producerii evenimentului, fiind depistat, pe parcursul acestei zile, pe raza municipiului București.

Totodată, din verificările efectuate, polițiștii au constatat că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca mâine, 26 octombrie, să fie prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cel în cauză este cercetat într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

IPJ DÂMBOVIȚA