You are currently viewing Primaria Comunei Ulmi solicită aviz de gospodarire a apelor pentru proiectul „Actualizarea Planului General si a Regulamentului Local de Urbanism Comuna Ulmi, Judetul Dambovita”

Primaria Comunei Ulmi solicită aviz de gospodarire a apelor pentru proiectul „Actualizarea Planului General si a Regulamentului Local de Urbanism Comuna Ulmi, Judetul Dambovita”

  • Post category:ACTUAL

Primăria Comunei Ulmi, cu sediul în Comuna Ulmi, str. Principala, nr. 146, Dâmbovița, cod fiscal 4344651, telefon/fax 0245 631082, email: primaria.ulmi@yahoo.com, solicita de la Administrația Națională Apele Romane, aviz de gospodărire a apelor  pentru proiectul „Actualizarea Planului General și a Regulamentului Local de Urbanism Comuna Ulmi, Județul Dâmbovița”.

Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii Apelor 107/1996, cu modificările și completările ulterioare. Persoanele care doresc sa obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la sediul acestuia. Persoanele care doresc sa transmită observații, sugestii si recomandări se pot adresa solicitantului după data apariției anunțului în ziar în termen de 20 de zile.