You are currently viewing Rezultate remarcabile la Festivalul „Sopravista International”, din Italia, pentru micii artiști de la casa de Cultură Titu

Rezultate remarcabile la Festivalul „Sopravista International”, din Italia, pentru micii artiști de la casa de Cultură Titu

La finalul lunii octombrie, Ansamblul Folcloric Trandafir Dâmbovițean, în care activează copiii de la Casa de Cultură Titu, au participat la Festivalul „Sopravista International Contest” din Italia. elevii Școlii de dans „Adrian Grigore” din orașul dâmbovițean au câștigat trofeul competiției. O altă artistă din țara noastră, Dumitru Teodora, a obținut locul întâi la secțiunea „Latino”.

Aceste rezultate reprezintă o recunoaștere meritată a talentului și a muncii asidue depuse de copiii ce urmează cursurile de dans din orașul nostru.

Este important să evidențiem că evenimentele culturale de acest gen aduc bucurie și încurajează tinerii artiști să-și dezvolte abilitățile și să-și expună talentele. În acest sens, organizatorii merită toate laudele pentru eforturile depuse pentru buna desfășurare a acestui minunat festival.

Primăria orașului Titu felicită copiii pentru prestațiile lor impresionante! Mulțumim părinților pentru susținerea neobosită oferită în întregul proces. Festivalul „Sopravista International Contest” rămâne un moment deosebit în calendarul cultural al României, demonstrând încă o dată bogăția și diversitatea talentului artistic din țara noastră”, transmit autoritățile orașului dâmbovițean.

AUTOR: F.S.