You are currently viewing Mai sunt trei zile în care te poţi înscrie pentru o carieră în echipa Poliţiei de Frontieră Române

Mai sunt trei zile în care te poţi înscrie pentru o carieră în echipa Poliţiei de Frontieră Române

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului Poliției de Frontieră Aeroport Bacău alături de un reprezentant al Centrului de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră Române au participat la ediția de toamnă a evenimentului Cafeneaua cu Joburi. Ediția din acest an a debutat la Bacău și a reunit pe lângă structuri ale Ministerului Afacerilor Interne și angajatori cu reprezentativitate la nivel zonal sau național.

Polițiștii au stat de vorbă, la o cafea, cu tinerii interesați de o carieră în domeniul ordinii și siguranței publice, specialitatea poliție de frontieră.

Tineri, entuziaști, fani ai cafelei sau dimpotrivă, cei prezenți la eveniment și interesați să urmeze în viitor o carieră în cadrul instituției au fost dornici să afle detaliile ”din frontieră”.

Ediția va continua în perioada următoare și în alte locații din țară.

Pe 9 noiembrie a.c., la Oradea, persoanele interesate vor avea posibilitatea să adreseze reprezentanților Școlii de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră Avram Iancu întrebări legate de școlarizarea viitorilor polițiști de frontieră, dotările instituției de învățământ și alte aspecte ce țin specificul instituției de profil.

Editor: I.F.A.