You are currently viewing Vasile Miriuță, înaintea disputei cu Viitorul Târgu Jiu: „Nu mai avem voie să facem pași greșiți în campionat”

Vasile Miriuță, înaintea disputei cu Viitorul Târgu Jiu: „Nu mai avem voie să facem pași greșiți în campionat”

  • Post category:ACTUAL

Chindia Târgoviște caută toate punctele în deplasarea de la Turnu Severin, în disputa cu Viitorul Târgu Jiu. Mâine, de la ora 11.00, dâmbovițenii vor înfrunta oltenii într-un joc ce va conta pentru etapa a 12-a. Cum țintesc calificarea în play-off, roș-albaștrii nu-și mai permit pași greșiți în campionat.

Antrenorul Vasile Miriuță este încrezător că echipa sa poate obține un rezultat pozitiv la Turnu Severin.

„Ne așteaptă un meci foarte dificil. Întâlnim o echipă bună, cu o singură înfrângere suferită în acest sezon. Viitorul are un antrenor bun și joacă bine acasă. Este o echipă arțăgoasă și agresivă. Noi trebuie să fim 150% pregătiți din toate punctele de vedere să scoatem un rezultat bun. Noi nu mai avem voie să facem pași greșiți fiindcă jocurile sunt din ce în ce mai puține. Mai avem patru finale pe care trebuie să le câștigăm și mâine este una dintre ele”, a precizat tehnicianul Chindiei, înaintea meciului cu Viitorul.

Formația târgovișteană speră să ajungă sâmbătă la a doua victorie consecutivă în campionat pentru a ptea face saltul pe locurile de play-off. După 11 meciuri jucate în acest sezon, Chindia ocupă locul 7, cu 16 puncte acumulate.

M.I.