You are currently viewing Louis Vuitton pune în vânzare probabil cea mai scumpă geantă din istoria modei, „The Millionaire Speedy”, care valorează 1 milion de dolari

Louis Vuitton pune în vânzare probabil cea mai scumpă geantă din istoria modei, „The Millionaire Speedy”, care valorează 1 milion de dolari

Louis Vuitton ridică ștacheta în privința accesoriilor de lux cu una dintre cele mai exclusiviste și probabil scumpe genți vândute până acum: “The Millionaire Speedy”. Obiectul marchează o nouă eră în istoria brandului de lux, una condusă de artistul Pharrell Williams, actualul director de creație al casei de modă.

Pharrell a preluat conducerea liniei masculine Louis Vuitton la începutul acestui an, când Pietro Beccari a preluat funcția de președinte și director general al companiei. Postul rămăsese neocupat de la moartea lui Virgil Abloh, în noiembrie 2021.
Pharrell Williams s-a afișat deja cu celebra geantă, la săptămâna Modei de la Paris, alegând o nuanță de galben luminos.
Prima sa campanie a fost lansată în luna iunie, cu nimeni alta decât cu Rihanna însărcinată îmbrăcând genți colorate Speedy. Pharrell însuși a pășit și el pe străzile Parisului purtând noua geantă colorată, numită „Milionarul” Speedy din motive evidente…
Construită din piele de crocodil, „Millionaire” Speedy este realizată cu meticulozitate într-unul dintre atelierele specializate din piele exotică ale Louis Vuitton. S-a raportat că modelul emblematic Monogram este pictat manual pe suprafața pielii de crocodil – însumând aproximativ 65 de ore de lucru. În tot acest timp, atelierele se asigură că suplețea pielii de crocodil este menținută prin utilizarea unei tehnici specifice de întărire între solzi. 
Pe lângă o curea de umăr tipică, din piele Vachetta, veți găsi un lanț auriu gros, complet nou, realizat din aur de 18K. În plus, această geantă este completată cu un fermoar din aur de 18K complet funcțional – o premieră pentru Louis Vuitton. Dezvoltarea acestor componente de aur de lux se pare că a durat două luni. În cele din urmă, fiecare piesă a fost minuțios lucrată, lustruită și gravată cu experiență de către bijutierii lui LV. Iar colaborarea cu bijutierii LV nu se oprește aici… „Milionarul” Speedy nu și-ar fi încălcat numele fără lacătul său emblematic LV încrustat cu diamante. 
norocoșii cumpărători ai acestei capodopere milionare vor primi și o pereche de ochelari de soare Millionaires – ca  semn al unei prime colaborări a lui Pharrell Williams cu Louis Vuitton.
Geanta va fi disponibilă în nuanțe de galben, roșu, verde, albastru și maro și va fi la înălțimea numelui său, deoarece va fi vândută cu amănuntul pentru un milion de dolari.  Se pare că geanta este vândută pe bază de comandă și doar clientela Louis Vuitton verificată ar putea să o cumpere, potrivit unui raport al The Guardian.
Editor : I.F.A.