You are currently viewing Asociația Pentru Dezvoltare Activă: Felicitări grupului de inițiativă al tinerilor din Aninoasa

Asociația Pentru Dezvoltare Activă: Felicitări grupului de inițiativă al tinerilor din Aninoasa

Continuă să curgă aprecierile pentru tinerii din Grupul de Inițiativă din Aninoasa. Prestația acestora, la prima lor participare la competiția Sat European de Tineret 2023, în cadrul căreia au ajuns până în finală, a fost recunoscută, astăzi, de către organizatorii concursului. Un motiv în plus pentru ca tinerii implicați din comuna dâmbovițeană să-și intensifice eforturile și să strângă în jurul lor cât mai mulți membri ai comunității, pentru ca anul viitor să se facă și mai bine auziți.

„Felicitări grupului de inițiativă al tinerilor din grupul de inițiativă al comunei Aninoasa pentru implicarea în competiția pentru titlul de Sat European de Tineret 2024! Așa cum ați adus comuna Aninoasa în finala pentru titlu, suntem convinși că veți duce mai departe planul vostru de a vă dezvolta comunitatea de tineri!
Reprezentați un exemplu pentru tinerii din satele din România și e bucurăm să vă avem în echipă și în Rețeaua RITM!
Suntem convinși că ne vom revedea la anul în competiția pentru titlul de Sat European de Tineret 2025!
Felicitări tuturor din Grup de inițiativă Aninoasa! ♥️
Gala Tinerilor din Mediul Rural este un eveniment organizat de Guvernanța programului European Youth Village formată din Asociatia Pentru Dezvoltare Activa și Go Free, în parteneriat cu Hălăucești – Sat European de Tineret 2022-2023, finanțat de către Uniunea Europeană prin programul Erasmus+RO”, transmite Asociația Pentru Dezvoltare Activă.

AUTOR: F.S.