You are currently viewing PNL Târgoviște promovează proiectul „Igienizarea și reabilitarea subsolurilor blocurilor din Târgoviște”

PNL Târgoviște promovează proiectul „Igienizarea și reabilitarea subsolurilor blocurilor din Târgoviște”

Liberalii târgovișteni și-au propus să depună în CLM un proiect de hotărâre, privind igienizarea subsolurilor de bloc inundate, degradate și pline de rozătoare, estimate de aceștia ca fiind 60 la număr, în municipiul reședință de județ. Căutând sprijin pentru această inițiativă care propune ca asociațiile de locatari să se împrumute practic de bani de la Primăria Târgoviște pentru realizarea acțiunilor de vidanjare și igienizare, urmând a-i rambursa pe o perioadă de 4 ani, reprezentanții PNL Târgoviște au început întâlnirile cu locuitorii orașului.

„Astăzi, am început întâlnirile cu cetățenii municipiului Târgoviște pentru promovarea proiectului „Igienizarea și reabilitarea subsolurilor blocurilor din Târgoviște”.
Proiectul pe care îl propunem prevede alocarea de fonduri din bugetul local pentru igienizarea și reabilitarea subsolurilor blocurilor din municipiul Târgoviște:
✅lucrări de igienizare;
✅vidanjare;
✅ înlocuire țevi și conducte; reabilitare subsoluri.
Soluția a fost bine primită de târgoviștenii din cartierul Tudor Vladimirescu (micro VI), cu care am stat de vorbă și care au confirmat existența unor adevărate focare în subsolurile blocurilor.
Voi continua dezbaterea proiectului în fiecare cartier. Ne dorim condiții de trai civilizate pentru toți târgoviștenii!”, subliniază Dan Alexandru Tică, consilier local municipal târgoviștean.

AUTOR: F.S.