You are currently viewing La Voinești a fost dată în folosință o platformă betonată, pentru depozitarea temporară a materialelor rezultate în urma demolărilor

La Voinești a fost dată în folosință o platformă betonată, pentru depozitarea temporară a materialelor rezultate în urma demolărilor

La Voinești, a fost dată în folosință o platformă betonată, pentru depozitarea temporară a materialelor rezultate în urma demolărilor, anunță primarul Gabriel Sandu. Edilul atrage atenția că, în această locație, se pot aduce bolțari, cărămidă, plăci beton, tencuieli, gresie, faianță, țiglă ceramică și face un apel la locuitori să nu arunce astfel de deșeuri pe cursul apelor sau în alte zone neamenajate.

„AM PROMIS, AM REALIZAT! NUMAI împreună protejăm mediul înconjurător!
Lucrările privind realizarea platformei betonate pentru depozitarea temporară a materialelor rezultate în urma demolărilor au fost finalizate.
Aici puteți depozita gratuit NUMAI bolțari, cărămidă, plăci beton, tencuieli, gresie, faianță, țiglă ceramică sau beton.
Toleranța va fi 0 pentru cei care depun astfel de materiale la întâmplare pe drumuri, zăvoaie, cursul râului Dâmbovița, cursul râului Alb, pe domeniul public și privat al comunei Voinești.
Sancțiunile vor fi drastice. Conform legislației în vigoare, amenzile vor fi de ordinul zecilor de mii de lei și se va confisca mijlocul de transport!
Haideți să respectăm și să protejăm mediul înconjurător!”, transmite edilul dâmbovițean.

AUTOR: F.S.