You are currently viewing Surprize neplăcute la reunire! Jucătorii Chindiei au mers în fața Primăriei Târgoviște pentru a-și cere restanțele financiare

Surprize neplăcute la reunire! Jucătorii Chindiei au mers în fața Primăriei Târgoviște pentru a-și cere restanțele financiare

Continuă problemele la Chindia Târgoviște! Reunirea roș-albaștrilor de astăzi s-a transformat într-un adevărat fiasco. După ce au refuzat să efectueze antrenamentul programat la ora 13.00, o parte dintre jucători, însoțiți de staff-ul tehnic, au mers în fața Primăriei Târgoviște,  pentru a-și cere restanțele financiare.

În fața Primăriei Târgoviște a ajuns și Marcel Ghergu, fostul președinte al clubului, dar cel mai probabil și noul președinte al divizionarei B dâmbovițene. Jucătorii au fost primiți de primarul Cristian Daniel Stan, cel care le-a explicat că până în prezent nu sunt bani, iar situația ar putea fi îmbunătățită abia în luna martie, lună în care se vor putea face plăți.

La începutul noului an, Chindia s-a despărțit de trei jucători și există premise să mai piardă și alți fotbaliști în zilele următoare.

M.I.