You are currently viewing Șeful ADI Deșeuri îi solicită dovezi lui Aurelian Cotinescu pentru plata taxei de salubrizare

Șeful ADI Deșeuri îi solicită dovezi lui Aurelian Cotinescu pentru plata taxei de salubrizare

Val de reacții, după articolul publicat ieri de redacția Dâmbovițeanul.com, în care secretarul executiv al PNL Dâmbovița, Aurelian Cotinescu îl acuza pe președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, de minciună și dezinformare (vezi articolul aici), după ce acesta afirmase că liberalul nu și-a plătit niciodată taxa de salubrizare pentru societățile deținute. Ca răspuns, Consiliul Județean Dâmbovița a transmis, astăzi un drept la replică, dar și conducerea ADI Deșeuri, reprezentată de Cristian Avanu a comentat afirmațiile acestuia, potrivit cărora s-ar fi achitat de plata taxei. Avanu spune că societățile cu care liberalul pretinde că a încheiat contracte nu au licență pentru a face colectare în județul Dâmbovița și-i solicită acestuia dovada plăților făcute.

„Ce facturi a achitat domnul Cotinescu în ultimele trei luni?
Să prezinte aici dovadă plăților!
Și, pe de altă parte, pentru că tot a vorbit de echitate și de responsabilitate față de dâmbovițeni și de județ, nu îi este puțin jenă ca firma dumnealui să achite 20 de lei pe lună, iar o familie de 2 persoane să plătească 32 de lei?
De asemenea, a enumerat numele mai multor firme cu care a avut încheiate contracte.
Ca om de afaceri responsabil și informat, așa cum pretinde că este, nu știa că nu aveau licență ANRSC pentru colectare în județul Dâmbovița?
Nu poate spune că nu avea de unde să știe! Cumva a semnat contracte și cu alți furnizori care nu au drepturi de operare în județul Dâmbovița?
Așteptăm dovada plăților aici, pe pagina dumneavoastră! Să arătați dâmbovițenilor și celorlalți oameni de afaceri cât de corect este domnul Cotinescu Aurelian!”, a transmis Cristian Avanu, într-un comentariu la materialul publicat de Dâmbovițeanul.com.

AUTOR: F.S.