You are currently viewing Baschetbalistele de la CSM Târgoviște, victorioase la Brașov! Au bifat primul succes din acest an

Baschetbalistele de la CSM Târgoviște, victorioase la Brașov! Au bifat primul succes din acest an

Comportare la înălțime pentru echipa de baschet feminin CSM Târgoviște, sâmbătă seara, în Liga Națională. Pe teren străin, formația dâmbovițeană și-a arătat superioritatea și a învins pe CSU Olimpia Brașov, cu scorul de 66-54 (23-9, 15-14, 11-15, 17-16), într-un joc ce a contat pentru etapa a 10-a a campionatului.

Meciul din această seară a fost controlat  în cea mai mare parte de sportivele antrenate de Cătălin Tănase, iar la final, acestea au reușit să obțină prima victorie din acest an și a cea de-a patra din actuala stagiune. De la începutul meciului, târgoviștencele au demonstrat o determinare de neclintit și o coordonare excelentă în joc. Dâmbovițencele au arătat o combinație impresionantă de abilități individuale și joc de echipă, punând presiune constantă asupra adversarelor.

Marcatoarele Târgoviștei la Brașov au fost A, Vârjoghe 14 p, J. Redmond 14, A. Chivu 12, C. Popescu 10, S. Keltos 6, C. Charles 4, A. Ivan 4 și I. Savu Istrătescu 2.

Cu 14 puncte acumulate, CSM Târgoviște ocupă locul 5 în clasamentul LNBF. Etapa viitoare, acasă, dâmbovițencele vor evolua în compania lui FCC Baschet Arad.

M.I.