You are currently viewing Recolta Gura Șuții, campioana Dâmboviței la fotbal, a reluat antrenamentele pentru returul campionatului

Recolta Gura Șuții, campioana Dâmboviței la fotbal, a reluat antrenamentele pentru returul campionatului

Recolta Gura Șuții, campioana județului Dâmbovița la fotbal, a reluat antrenamentele pentru a doua parte a sezonului. Reunirea lotului a avut loc sâmbătă, 20 ianuarie. Tot ieri, sub comanda antrenorului Marius Rotaru, jucătorii Recoltei au desfășurat primul antrenament din acest an. Acesta a fost realizat în sală din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

„Într un cadru mirific de iarnă autentică, profesorul Rotaru a sunat adunarea fotbaliștilor de la ACS Recolta. Cum vremea nu a fost deloc prietenoasă, antrenamentul s-a desfășurat în sală, unde majoritatea băieților au fost prezenți. O primă concluzie a fost dorința extraordinară a băieților de a se antrena, un antrenament care a durat o oră jumătate”, se arată într-un comunicat pe pagina de Facebook a clubului dâmbovițean.

Recolta Gura Șuții va susține primul meci amical din această iarnă va fi împotriva lui ACS FC Dinamo București, componentă a Ligii a 4-a din București. Disputa dintre cele două echipe va avea loc pe 31 ianuarie, de la ora 17.00, pe terenul din Samurcași.

Stagiunea precedentă, antrenată de Marius Rotaru a reușit cel mai bun sezon din istorie, câștigând în premieră Liga 4, la o diferență de 12 puncte față de următoarea clasată, Roberto Ziduri.

Recolta Gura Șuții a început perfect și barajul pentru promovarea în Liga 3, depășind cu 2-0 pe teren propriu satelitul lui FCU Craiova. Returul a aparținut oltenilor (scor 5-1), care au folosit mai mulți jucători importanți din Superligă.

În acest sezon, Recolta ocupă locul 3 în campionatul județean, cu 35 de puncte acumulate, după 15 meciuri disputate.

M.I.