You are currently viewing Beneficiarii Centrului de zi pentru copiii cu autism și sindrom Down „Sfânta Maria” au oferit mărțișoare personalului Centrului de Transfuzie Târgoviște

Beneficiarii Centrului de zi pentru copiii cu autism și sindrom Down „Sfânta Maria” au oferit mărțișoare personalului Centrului de Transfuzie Târgoviște

Zi emoționantă, astăzi, pentru personalul Centrului de Transfuzii din Târgoviște. Beneficiarii Centrului de zi pentru copiii cu autism și sindrom Down „Sfânta Maria” le-au vizitat pe doamnele și domnișoarele de aici și le-au oferit mărțișoare confecționate chiar de ei.

„Astăzi am avut plăcuta surpriză să-i avem ca oaspeți pe câțiva copii de la Centrul de zi pentru copiii cu autism și Sindrom Down „Sfânta Maria din Târgoviște” și am primit mărțișoare pe care le vom purta cu drag și cu speranța unei primăveri senine și calde care să le aducă bucurie lor, părinților lor și tuturor celor care se ocupă cu atâta grijă de ei!
Nu uitați! Dacă vreți să le inseninati primăvara puteți să-i cautati astazi si maine în Piaţa „Mihai Viteazu” din Târgovişte, la o nouă expoziție cu mărțișoare la care și-au adus aportul și acești copii minunați!”, transmite personalul Centrului.

AUTOR: F.S.