You are currently viewing ISU Dâmbovița a desfășurat, astăzi „Ziua Educației Preventive în lăcașurile de cult”

ISU Dâmbovița a desfășurat, astăzi „Ziua Educației Preventive în lăcașurile de cult”

Săptămâna Protecției Civile a continuat, astăzi, cu acțiuni informative ale ISU Dâmbovița. Pompierii dâmbovițeni au desfășurat, în proximitatea mai multor biserici, „Ziua Educației Preventive în lăcașurile de cult”.


„Colaborând strâns cu preoții, care joacă un rol activ în promovarea campaniilor de conștientizare pentru siguranța publică, pompierii au inițiat astăzi activități cu scopul de a încuraja practicile preventive printre cetățeni. Preoții au primit materiale informative pentru a fi expuse în lăcașurile de cult și a fi împărțite enoriașilor prezenți la slujbe.
Pompierii au purtat discuții cu persoanele prezente în proximitatea bisericilor, instruindu-le cu privire la modul de comportare în situații de urgență.
Cu această ocazie, au fost distribuite materiale informative, din cadrul campaniilor naționale “R.I.S.C – Renunță, Improvizațiile sunt Catastrofale”, “Ai grijă la cea mai mare grijă: siguranța copilului tău” și “Nu tremur la cutremur”, contribuind astfel la creșterea gradului de conștientizare și siguranță”, transmite ISU Dâmbovița.

AUTOR: F.S.