You are currently viewing DÂMBOVIȚA: Aproape 300 de sancțiuni au fost aplicate de polițiștii rutieri într-o singură noapte! Vezi neregulile constatate!

DÂMBOVIȚA: Aproape 300 de sancțiuni au fost aplicate de polițiștii rutieri într-o singură noapte! Vezi neregulile constatate!

În cadrul unei razii organizate noaptea trecută, polițiștii au aplicat peste 290 de sancțiuni contravenționale și au reținut 11 permise de conducere!

În cursul nopții de 8 spre 9 martie a.c., în intervalul orar 20:00-04:00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au organizat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor, prevenirea și combaterea infracționalității, asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirea producerii unor accidente de circulație cu consecințe grave.

În cadrul acțiunii au fost angrenați polițiști de la structurile de rutieră, ordine publică, investigații criminale, criminalistică, investigarea criminalității economice și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

Astfel, pe drumurile publice din județul Dâmbovița, au fost oprite pentru control peste 530 de autovehicule și legitimate peste 650 de persoane.

Polițiștii au constatat o infracțiune contra siguranței circulației pe drumurile publice, iar, pentru neregulile descoperite, au aplicat 294 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la 68.025 de lei.

Din totalul amenzilor aplicate, 81 au fost la Legea 61/1991 privind ordinea și liniștea publică și 213 pentru nerespectarea regulilor de circulație prevăzute de O.U.G 195/2002.

De asemenea, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 11 permise de conducere și au retras 10 certificate de înmatriculare.

IPJ DÂMBOVIȚA