You are currently viewing Doi bărbaţi au fost amendați după ce au intrat într-un liceu din Târgovişte şi au participat activ la o oră

Doi bărbaţi au fost amendați după ce au intrat într-un liceu din Târgovişte şi au participat activ la o oră

Doi bărbaţi din judeţul Dâmboviţa au fost amendaţi, cu câte 1.500 de lei, după ce au intrat într-un liceu din municipiul Târgovişte. Ei s-au aşezat în bănci, la una dintre clase participând ”activ” la o oră de sociologie. Poliţiştii l-au amendat şi pe paznicul şcolii cu 200 de lei pentru că a permis accesul acestora în liceu.

”Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că doi tineri, de 22 şi 28 de ani, ar fi pătruns, fără drept, în incinta unităţii de învăţământ şi ar fi participat activ la o ora de sociologie, susţinută de un profesor suplinitor. Cei doi tineri au fost sancţionaţi contravenţional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991, cu amendă în valoare de 1.500 de lei fiecare”, au transmis, ieri, oficialii IPJ Dâmboviţa.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, Valentin Stancu, a declarat pentru News.ro că Inspectoratul Şcolar a primit o informare din partea Poliţiei cu privire la acest incident vineri, iar situaţia va fi analizată, urmând a fi dispuse măsuri. Poliţiştii mai transmit că profesorii au fost instruiţi cu privire la măsurile care trebuie sa fie adoptate pentru prevenirea unor incidente similare.

AUTOR: F.S.