You are currently viewing Eleve ale Liceului de Arte ,,Bălașa Doamna” au oferit momente artistice cu ocazia zilei de 8 Martie, beneficiarilor Centrelor rezidențiale „Vârste”

Eleve ale Liceului de Arte ,,Bălașa Doamna” au oferit momente artistice cu ocazia zilei de 8 Martie, beneficiarilor Centrelor rezidențiale „Vârste”

Ziua Internațională a Femeii a început emoționant pentru un grup de eleve de la Liceul de Arte ,,Bălașa Doamna”. Proiectul educațional ,,Învață să dăruiești”, derulat în parteneriat cu Asociația ,,Vârste”, a finalizat o primă etapă: Concert de cântece tradiționale și daruri (felicitări, dulciuri, fructe) pentru beneficiarii Centrelor rezidențiale ,,Vârste”.

Astfel, Ștefania Petre (XIIA), Vanessa Ciuculete și Andruța Herghelegiu (XIA), Adina Raluca Iolu și Andreea Mănica (XA) și Alexandra Dinu (IXA) au impresionat întregul auditoriu prin interpretările lor, fiind răsplătite cu îndelungi aplauze și lacrimi de bucurie.

Felicitări și aplauze transmitem și profesorilor implicați în proiect: prof. dr. Maria Tufeanu (coordonator), prof. Barbara Popa, prof. Florentin Anghelescu, prof. Mihaela Nicolae.

Directorul Asociației ,,Vârste”, psiholog Emanuel Stănculescu și echipa de specialiști pe care o coordonează au apreciat disponibilitatea elevilor și a profesorilor, precum și deosebita pregătire pentru întreaga activitate.