You are currently viewing PRO România Dâmbovița se alătură PSD, „singurul partid care demonstrează viziune pentru dezvoltarea județului”

PRO România Dâmbovița se alătură PSD, „singurul partid care demonstrează viziune pentru dezvoltarea județului”

PSD Dâmbovița continuă să se întărească, în ajun de alegeri. După ce un lung șir de primari și-a anunțat, în ultima perioadă, trecerea la social-democrați, de la alte partide, pe listele cărora a fost votat, astăzi o întreagă formațiune politică și-a anunțat alăturarea la echipa lui Corneliu Ștefan. PRO România Dâmbovița a anunțat, prin vocea proaspătului președinte al organizației, Alin Marina, că partidul se alătură PSD, dorind să contribuie la „o construcție reală, în folosul fiecărui dâmbovițean”.

„Astăzi, alături de echipa PRO România Dâmbovița, am decis să ne alăturăm PSD, singurul partid care demonstrează viziune pentru dezvoltarea județului nostru. Este momentul marilor decizii, trăim o perioadă complicată și am înțeles cu toții nevoia de a contribui cu expertiza pe care fiecare dintre noi o avem, la o construcție reală, în folosul fiecărui dâmbovițean.
Îmi anunț cu aceeași ocazie demisia din toate funcțiile pe care le dețin în cadrul Partidului PRO România și îi aștept pe toți simpatizanții să ni se alăture în acest demers istoric.
Cred cu tărie în social-democrație, nu am abdicat niciodată de la principiile politicii de stânga și îmi asum acest pas având convingerea că, alături de președintele Corneliu Stefan, viitorul ne va confirma faptul că am luat decizia corectă și onorabilă”, transmite cel care i-a urmat lui Adrian Țuțuianu la conducerea PRO România Dâmbovița.

AUTOR: F.S.