You are currently viewing Claudia Gilia, prefect: sunt încrezătoare că echipa de polițiști dâmbovițeni va continua să facă față cu succes, asigurând ordinea și siguranța în comunitatea noastră

Claudia Gilia, prefect: sunt încrezătoare că echipa de polițiști dâmbovițeni va continua să facă față cu succes, asigurând ordinea și siguranța în comunitatea noastră

Astăzi, se împlinesc 202 ani de la înființarea Poliției Române. Cu acest prilej, prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia, le-a transmis un mesaj celor care au grijă, în fiecare zi, de siguranța noastră.

„Astăzi, în ziua dedicată Poliției, doresc să transmit cele mai sincere felicitări și mulțumiri tuturor celor care fac parte din această instituție deosebit de importantă pentru comunitatea noastră.
În calitate de Prefect al județului Dâmbovița, am avut onoarea de a colabora strâns cu Poliția în numeroase inițiative pentru siguranța locuitorilor noștri.
Prin parteneriate solide și eforturi comune, am reușit să implementăm multe acțiuni pentru siguranța în școli, inclusiv programe de prevenire a violenței, dar și de informare a elevilor și părinților.
Împreună cu Poliția, am depășit multe provocări și am reușit să facem față situațiilor dificile cu profesionalism și dedicare. În fața unei lumi în continuă schimbare și a unor provocări tot mai complexe, sunt încrezătoare că echipa de polițiști dâmbovițeni va continua să facă față cu succes, asigurând ordinea și siguranța în comunitatea noastră. Prin profesionalismul, abnegația și implicarea lor, sunt convinsă că vor continua să fie un exemplu de înalt devotament în serviciul public pentru noi toți.
Ziua Poliției este o oportunitate de a recunoaște sacrificiul și angajamentul celor din Poliție, care își pun viața în pericol pentru a proteja și servi comunitatea noastră. Este important să le transmitem recunoștința și sprijinul nostru necondiționat pentru munca lor și pentru eforturile pe care le fac zi de zi.
În această zi specială, le mulțumesc tuturor polițiștilor pentru curaj și devotament și le doresc sănătate și succes în misiunea lor nobilă de a menține ordinea și pacea în societatea noastră.
La mulți ani, stimați polițiști!
Fie ca eforturile dumneavoastră să fie răsplătite întotdeauna cu rezultate frumoase și satisfacție în munca pentru Binele comun!”, a transmis prefectul județului Dâmbovița.

AUTOR: F.S.