You are currently viewing Tot mai mulți șoferi, depistați cu alcoolemie ridicată la volan! Polițiștii au întocmit dosare penale pentru bărbați din  Ionești, Costeștii din Vale și Slobozia Moară!

Tot mai mulți șoferi, depistați cu alcoolemie ridicată la volan! Polițiștii au întocmit dosare penale pentru bărbați din Ionești, Costeștii din Vale și Slobozia Moară!

La data de 30 martie a.c., polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au depistat un bărbat de 50 de ani, din Ionești, precum și un bărbat de 36 de ani, din Costeștii din Vale, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe drumul național 61, în orașul Găești, dar și pe drumul județean 401A, în localitatea Puțu cu Salcie, deși s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Cei doi, în urma testării cu aparatul etilotest, au prezentat alcoolemii cu valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, respectiv 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind conduși la spital pentru recoltarea unor probe biologice necesare pentru stabilirea cu exactitate a îmbibației alcoolice.

Tot în cursul serii trecute, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Răcari au surprins, pe drumul național 7, un bărbat din Slobozia Moară, în timp ce ar fi condus un autoturism sub influența alcoolului.

În urma testării efectuate în acest sens, a fost indicat un rezultat cu o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice necesare pentru stabilirea cu exactitate a îmbibației alcoolice.

În cauză, în cele trei situații, polițiștii au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

IPJ DÂMBOVIȚA