You are currently viewing Mai bine ne oprim, ,,Dacă ne rănim”  Sabrina Stoica și florianrus lansează un nou single

Mai bine ne oprim, ,,Dacă ne rănim” Sabrina Stoica și florianrus lansează un nou single

Piesa ,,Dacă ne rănim”, o colaborare între Sabrina Stoica și florianrus, este ecoul generațiilor moderne, a celor ,,care au zis stop cu lacrimi în ochi și au făcut un pas înainte știind că așa e mai bine.”

,,<<Dacă ne rănim>> vorbește despre un moment al relației greu de asumat. Momentul în care realizezi că vorbele și gesturile într-o relație se transformă în arme în loc de instrumente ale iubirii.” spune florianrus.

Compusă de Sabrina Stoica, Amedeo și Florian Rus, alături de producătorii Ștefan Ionita și Mario Morar, piesa devine un manifest pentru tinerii de azi. În lumea noastră agitată, ,,Dacă ne rănim”, ne învață că uneori, pentru a ne descoperi și iubi cu adevărat, trebuie să avem curajul să renunțăm. Este un imn pentru cei ce învață să își definească limitele și să nu mai tolereze cuvinte care îi rănesc.  

,,E o poveste trăită cel puțin o dată în viață și cred că multă lume o să se regăsească în versurile piesei.” adaugă Sabrina Stoica.

Videoclipul este regizat de Alin Alib, unde actorii Radu Ștefan Theodor, împreună cu Azaleea Necula te poartă prin labirintul relației toxice. <<Dacă ne rănim>> este ,,momentul conștientizării că ori ceva trebuie să se repare între cei doi oameni, ori că ei nu mai au resurse pentru a continua și trebuie deci, să o ia pe drumuri separate.” spune florianrus.

,,Mă bucur că pot spune povestea asta alături de Sabrina și sper să ajute pe cineva care se află într-un astfel de moment.” adaugă florianrus.

,,Dacă ne rănim” este disponibilă pe platformele de streaming YouTube, Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal.

video
play-rounded-fill

Născută pe 1 iulie 1999, Sabrina Stoica este o cântăreață și compozitoare care își propune să aducă o gură de aer proaspăt în industria muzicală românească. Descoperită pentru prima dată la SUPERSTAR România, artista surprinde publicul cu fiecare interpretare atât de compoziții originale, cât și de cover-uri. Sabrina Stoica a lansat piese precum ,,Valuri la mal”, ,,Promit” și de asemenea a lansat piesa ,,Visuri” în colaborare cu Jean Gavril. 

Încadrându-se în genul indie-pop, sunetul ei este vibrant, dar vulnerabil, reflectând personalitatea sa. Cu o vibrație sensibilă, dar plină de energie, Sabrina dă sens contradicțiilor și promite să captiveze fiecare ascultător.

florianrus este unul dintre cei mai apreciați artiști și songwriteri din România. În 2019, a lansat împreună cu Mira piesa care a avut cele mai multe difuzări la radio din acel an, cu 10 săptămâni de locul întâi – ,,Străzile din București”. Artistul a avut și alte colaborări de succes cu numeroase artiste apreciate în spațiul românesc: AMI, Nicole Cherry, Ioana Ignat, JO și EMAA. Piesele artistului sunt primite cu mare interes de fanii acestuia, ,,Pură ficțiune” a fost #1 în topurile radio, la fel ca ,,Partea mea de vină”, ,,Dacă m-ai iubit cândva”, piesa sa în colaborare cu JO și ,,Până îmbătrânim”, colaborarea sa cu Olivia Addams. În 2023, Florian a lansat piesa ,,Dududum” alături de ANTONIA, piesă foarte bine primită de fanii ambilor artiști,  dar și piesele ,,Până atunci”, ,,Ultima decizie” și ,,O fată după ce s-a despărțit”.