You are currently viewing „Ritual”: mai mult decât cuvinte  Jost x Bella X

„Ritual”: mai mult decât cuvinte Jost x Bella X

„Ritual”, noua colaborare electrizantă dintre Jost și Bella X, este o călătorie sonică care depășește expresia verbală, pătrunzând adânc în domeniul conexiunii primordiale prin mișcare și ritm. Începând de la momentul în care ritmul pulsant începe să bată, ascultătorii sunt atrași irezistibil într-un vârtej de dans și sărbătoare.

La bază, „Ritual” este mai mult decât o simplă piesă, este o invitație de a experimenta o conexiune profundă care depășește limbajul. Jost și Bella X îmbină magistral straturi de melodii contagioase și ritmuri hipnotice, creând un peisaj sonor care pulsează cu energie și vitalitate.

Piesa a fost scrisă de Sophie Hertenstein, Jonna Heikkinen și Costel Dominteanu, care s-au ocupat și de producție.

„<<Ritual>> este mai mult decât o simplă piesă; este o călătorie prin înălțimile și adâncimile iubirii moderne. Cu versurile sale pline de sentiment și instrumentalul însuflețit, piesa capturează esența relațiilor – pline de ritualuri de zi cu zi care ne aduc împreună. Această piesă ne amintește să prețuim acele momente de conexiune, chiar și în fața adversității, pentru că iubirea merită fiecare moment.” ne spune Jost.

video
play-rounded-fill

Jost, DJ, producător și entuziast al muzicii, născut în Hannover, Germania, își canalizează pasiunea pentru muzică în crearea de piese fascinante și răspândirea vibrațiilor pozitive.

Călătoria sa muzicală a început după ce a văzut performanța lui Martin Garrix la Tomorrowland în 2013 și a fost martor la capacitatea sa de a însufleți bucurie și dragoste publicului său. De atunci, a fost pe un drum continuu de DJ-ing, producție și partajare a muzicii sale pe SoundCloud, având ca scop recreerea aceleiași experiențe îmbucurătoare pe care a simțit-o în acea noapte. Cu mai mulți ani petrecuți în Marea Britanie, Jost a împărțit scena cu artiști renumiți precum Rudimental, HBz și Felix Jaehn.

Recent semnat cu Honua Records, parte a Global Records, Jost așteaptă cu nerăbdare să prezinte publicului proiectele sale. Rămâneți conectați pentru o odisee muzicală plină de energie și dragoste!

BELLA X este o nouă artistă/DJ cu foarte mult potențial. A avut succes în rolul de compozitoare, dar și-a conturat un nume și în rolul de artistă în scena muzicii electronice.

În urmă cu aproximativ doi ani a început să lucreze la abilitățile sale de DJ și producție și acum este pregătită să intre într-o lume a bărbaților și să o cucerească. A început proiectul său fără efort printr-o primă colaborare cu artiști cunoscuți precum Klaas, Wankelmut, Deniz Koyu și LIZOT. După ce a semnat primul său contract cu Warner Music Germany, artista are multe proiecte în pregătire pentru 2024 și suntem încântați să vedem încotro ne va duce.