You are currently viewing Cristian Stan: dacă ne vom bucura din nou de încrederea târgoviștenilor, vom face exact ceea ce am făcut și în această perioadă de când conducem destinele administrative ale Municipiului Târgoviște

Cristian Stan: dacă ne vom bucura din nou de încrederea târgoviștenilor, vom face exact ceea ce am făcut și în această perioadă de când conducem destinele administrative ale Municipiului Târgoviște

Cristian Stan și echipa sa vin din nou în fața târgoviștenilor, pentru a le cere încrederea, la alegerile din data de 9 iunie. Edilul municipiului Târgoviște, împreună cu candidații la funcțiile de consilieri locali municipali, au depus, astăzi, dosarele cu semnături la Biroul electoral, odată cu promisiunea că vor continua pe drumul pe care au mers și până acum, acela al investițiilor, al modernizării orașului și al muncii.

Pentru a treia oară vin să cer încrederea târgoviștenilor, până acum m-am bucurat de ea, sper ca și de acum înainte să se întâmple acest lucru. Nu sunt singur, sunt într-o echipă putrenică, unită (…) sunt alături de echipa de consilieri locali noi și vechi.Astăzi am venit să depunem o candidatură pentru continuitate. Este vorba de prezența unui număr important de semnături de susținere pe care le avem în aceste dosare, care nu reprezintă simple hârtii, ci încrederea a peste 30 000 de târgovișteni.

Vorbe cred ați auzit și veți mai auzi multe în această companie electorală. Noi vrem să ne definim prin fapte și ne vom defini prin fapte. De asemenea, la momentul depunerii candidaturii de regulă se fac promisiuni. Eu nu o să fac promisiuni. În schimb, o să îmi iau un angajament în fața târgoviștenilor, un angajament cât se poate de onest și de sincer: dacă ne vom bucura din nou de încrederea târgoviștenilor, vom face exact ceea ce am făcut și în această perioadă de când conducem destinele administrative ale Municipiului Târgoviște”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, cu prilejul depunerii candidaturii pentru un nou mandat.

AUTOR: F.S,