You are currently viewing CSM Târgoviște a încheiat campionatul la volei feminin pe locul 4! Înfrângere pentru dâmbovițence în „decisivul” din finala mică

CSM Târgoviște a încheiat campionatul la volei feminin pe locul 4! Înfrângere pentru dâmbovițence în „decisivul” din finala mică

Voleibalistele Clubului Sportiv Municipal Târgoviște au încheiat campionatul în apropierea podiumului și au ratat medaliile de bronz. Miercuri după-amiază, în duelul decisiv din finala mică a campionatului, CSM a încheiat printr-o înfrângere în fața celor de la Rapid București. Pe terenul „feroviarelor”, dâmbovițencele au cedat cu 0-3 (22-25, 18-25, 21-25), după un joc controlat în cea mai mare parte de bucureștence.

După un final încins de sezon, CSM Târgoviște a încheiat stagiunea 2023-2024 pe locul 4, după CSO Voluntari (campioana României), CSM Volei Alba Blaj și Rapid București.

Marcatoarele CSM-ului în ultima partidă a sezonului au fost M. Krasteva 13 p, S. Koleva 12, A. Pîrv 11, J. Urias Castro 6, P. Barakova 4 și G. Faleș 4.

„Cu toate că a fost un rezultat dezamăgitor, suntem mândri de tot parcursul voleibalistelor noastre. Cu determinare și angajament, fetele au demonstrat mereu un spirit competitiv impresionant și au făcut față provocărilor cu demnitate și profesionalism.

Deși locul pe podium nu le-a fost rezervat în acest sezon, voleibalistele noastre au demonstrat că sunt un adversar de temut și că sunt capabile să lupte cu cele mai bune echipe din țară. În ciuda obstacolelor întâlnite, fetele și-au păstrat demnitatea și s-au dedicat fiecărui meci cu pasiune și dăruire.

Succesul lor nu poate fi măsurat doar în puncte și clasamente, ci și în amintirile frumoase și inspirația pe care au oferit-o comunității sportive.

În concluzie, deși finalul sezonului poate fi considerat a fi cu amărăciune, este important să ne amintim că înfrângerile fac parte din sport. Putem spune cu mândrie că deși nu am câștigat un loc pe podium portocala mecanică și-a demonstrat valoarea și a arătat că este o forță de luat în seamă în lumea voleiului feminin din Romania”, au transmis oficialii clubului târgoviștean după ultimul meci din acest sezon.

M.I.