You are currently viewing Echipa României, vicecampioană la Campionatul European de Fotbal al Primarilor. Pentru țara noastră a marcat, în finală, Vlăduț Niculae

Echipa României, vicecampioană la Campionatul European de Fotbal al Primarilor. Pentru țara noastră a marcat, în finală, Vlăduț Niculae

În perioada 4 – 10 mai 2024, în Leipzig, înGermania, a avut loc Campionatul European de Fotbal al Primarilor. La competiție au participat echipele naționale de fotbal ale primarilor din Austria, Cehia, Croația, Germania, Italia, Moldova, Polonia, România, Slovacia, Slovenia, Tirol și Ucraina. Echipa primarilor români din care a făcut parte și edilul comunei dâmbovițene Aninoasa, Vlăduț Niculae a reușit să acceadă în finala campionatului.

După ce a trecut în semifinală de echipa Croației, România a întâlnit în finală echipa Cehiei, fiind învinsă de aceasta cu scorul de 3 la 1, după un meci aprig disputat. Astfel, echipa României s-a clasat pe locul al 2-lea!

Pentru România a marcat în finală Vlăduț NICULAE.

Poate nu am reușit să obținem trofeul cel mare, dar experiența trăită în ultimele zile alături de colegii primari din întreagă țară, contează mult mai mult decât orice titlu.
Sportivi remarcabili, primari cu numeroase reușite administrative și oameni de cea mai înaltă ținută, colegii componenți ai lotului național au dat totul pe teren, dar si în afara acestuia. Dincolo de activitatea sportivă, am avut ocazia să legăm prietenii, să facem schimb de experiență și idei.
Felicitări colegilor și întregului staff pentru obținerea titlului de Vicecampioni Europeni – Leipzig 2024!”, transmite primarul comunei Anonoasa, Vlăduț Niculae.

AUTOR: F.S.