You are currently viewing Centrul Militar Județean Dâmbovița: au început înscrierile pentru 2.627 de posturi de soldați și gradați profesioniști

Centrul Militar Județean Dâmbovița: au început înscrierile pentru 2.627 de posturi de soldați și gradați profesioniști

Centrul Militar Județean Dâmbovița anunță că au început înscrierile pentru 2.627 de posturi de soldați și gradați profesioniști. Înscrierea se realizează în perioada 07.05-03.06, iar susținerea probelor de selecție în perioada 13.05-07.06. Candidații declarați „admis” la selecție și repartizați pe post se vor prezenta la structurile care organizează formarea profesională inițială la data de 05.08. Cei care au deja stagiul militar satisfăcut se vor prezenta la data de 02.09.

Informațiile privind unitățile militare care scot locuri la concurs și structurile care efectuează recrutarea pot fi obținute de la biroul recrutare-informare al Centrului Militar Județean Dâmbovița.

„Dacă vrei un job care să îți ofere siguranță, stabilitate și respect, atunci armata este locul perfect pentru tine (…) Nu lăsa șansa asta să îți scape! Accesează linkul dacă vrei să ți se schimbe viața în bine! Dacă nu ești încă hotărât, îți recomandăm să încerci oricum, iar dacă nu îți place poți renunța oricând, inclusiv pe timpul procesului de selecție.
Salvează postarea ca să o ai la îndemână, iar dacă ai prieteni care ar putea fi interesați de o carieră militară, trimite-le-o și lor!
Asumă-ți provocări, arată că poți! Alătură-te armatei!”, îndeamnă Centrul Militar Județean Dâmbovița.

AUTOR: F.S.