You are currently viewing Noul sediu al Secției de Cardiologie din Târgoviște, dotat cu un angiograf, a fost inaugurat astăzi

Noul sediu al Secției de Cardiologie din Târgoviște, dotat cu un angiograf, a fost inaugurat astăzi

Zi importantă pentru sistemul medical dâmbovițean. În prezența premierului României, Marcel Ciolacu, a ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, a secretarului general al PSD, Paul Stănescu, și a europarlamentarului Mihai Tudose, preșeidntele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a inaugurat, în această după-amiază, noul corp de clădire al Secției de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște, dotat cu un angiograf.

„Vorbim de o investiție de 16 milioane de lei, finanțată în totalitate de Consiliul Județean Dâmbovița, în urma căreia a fost construit un corp nou de clădire în care va funcționa un sistem complet de angiografie cardiovasculară. Valoarea aparatului angiograf, recent achiziționat din bugetul local, se ridică la 8,8 milioane lei.
Dâmbovița era singurul județ din regiune care nu avea un astfel de aparat, în lipsa acestuia pacienții fiind transferați, cu ambulanța sau elicopterul, către spitale din București.
Le mulțumesc pentru vizită prim-ministrului Marcel Ciolacu și ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, secretarului general al PSD, Paul Stănescu, și europarlamentarului Mihai Tudose.
Susținerea tuturor investițiilor necesare judeţului nostru este un efort de echipă, iar Dâmbovița beneficiază de sprijin politic și guvernamental în toate proiectele pe care noi ni le-am propus”, precizează președintele CJD, Corneliu Ștefan.

AUTOR: F.S.