You are currently viewing Trupa BONEY M XPERIENCE concertează la Târgoviște, de Zilele Județului Dâmbovița

Trupa BONEY M XPERIENCE concertează la Târgoviște, de Zilele Județului Dâmbovița

Pregătirile sunt în toi, pentru a treia ediție a evenimentului Zilele Județului Dâmbovița. Manifestările se vor derula în perioada 31 mai – 13 iunie și vizează toate categoriile de public și de gusturi, începând de la evenimente culturale și sportive, până la concerte cu trupe de renume.

Grupul de muzică pop BONEY M. XPERIENCE, una dintre trupele tribut care cântă piesele originale cunoscute pe întreg mapamondul, precum „Rasputin”, „Daddy Cool” sau „Rivers of Babylon”, vine la Târgoviște, pe data de 11 iunie 2024, în cadrul evenimentului „Zilele județului Dâmbovița”.

În aceeași seară, NO MERCY, legendara trupă a anilor ’90, va readuce în atenția iubitorilor muzicii hituri precum „Where do you go”, „Please don’t go”, „When I die” și „Missing”.

Vă așeptăm, așadar, pe data de 11 iunie, începând cu ora 19:00, în incinta Curții Domnești, lângă Turnul Chindiei, să petrecem împreună o seară care va reprezenta o experiență autentică, plină de energie, transmite Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, instituție organizatoare.

AUTOR: F.S.