You are currently viewing Ministrul Dezvoltării a semnat, astăzi, cu primarul Eduard Barcău proiectul „Modernizare străzi și reabilitare podețe în comuna Ocnița, județul Dâmbovița”

Ministrul Dezvoltării a semnat, astăzi, cu primarul Eduard Barcău proiectul „Modernizare străzi și reabilitare podețe în comuna Ocnița, județul Dâmbovița”

Ministrul Dezvoltării, Adrian-Ioan Veștea a semnat, astăzi, 52 de noi contracte de finanțare, în valoare totală de 690.835.997,86 de lei, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, vizează atât modernizarea drumurilor de interes local, cât și înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră, a stațiilor de epurare și a sistemelor de distribuție a gazelor naturale.

Printre proiectele semnate, astăzi, s-a aflat și cel al primăriei Ocnița, „Modernizare străzi și reabilitare podețe în comuna Ocnița, județul Dâmbovița”.

Ma aflu in Bucuresti, alaturi de domnul Adrian Ioan Vestea, Ministrul dezvoltarii ,lucrarilor publice si administratiei, unde, cu bucurie va anunt ca am semnat contractul pentru proiectul „Modernizare strazi si reabilitare podete in comuna Ocnita, judetul Dambovita” din cadrul PNI „Anghel Saligny” cu o valoare de 5,5 milioane de lei. Vom avea 4 poduri in punctele Eternitatii, Iorgului, Nucului si fostul stadion si 2 km de asfalt”, a  transmis primarul comunei Ocnița, Eduard Barcău.

AUTOR: F.S.