You are currently viewing Astăzi, la Niculești, a fost dezvelit monumentul înălțat în onoarea eroilor căzuți la datorie în Primul și Al Doilea Război Mondial

Astăzi, la Niculești, a fost dezvelit monumentul înălțat în onoarea eroilor căzuți la datorie în Primul și Al Doilea Război Mondial

Eveniment solemn, astăzi, la Niculești. Autorități locale, județene și localnici au participat la ceremonia de dezvelire a monumentului înălțat în onoarea eroilor căzuți la datorie în Primul și Al Doilea Război Mondial. Printre invitați, alături de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, și prefectul județului, Claudia Gilia, s-a numărat și fostul premier al țării, Victor Ponta.

Am participat în această seară la un eveniment care face cinste comunei Niculești: dezvelirea monumentului ridicat în memoria celor care au luptat și au căzut în Primul și Al Doilea Război Mondial.
Printre grijile și nevoile cotidiene ale localității, m-a bucurat să văd că primarul Dorinel Soare a reușit să găsească resursele necesare pentru a onora curajul și sacrificiul eroilor satului.
Monumentul, poveste a unor oameni pe care nu îi o vom da uitării, reprezintă însă și angajamentul nostru de a respecta toate lucrurile pentru care ei au luptat: o țară, un județ și o comună pe care urmașii lor să le poată numi din toată inima “ACASĂ”.
Felicitări tuturor celor implicați în construirea acestui monument!
Cinste și onoare celor căzuți!”, transmite Corneliu Ștefan.

AUTOR: F.S.