You are currently viewing Revenirea dâmbovițeanului Florin Tănase la FCSB, tot mai aproape! Gigi Becali este încrezător că fotbalistul va îmbrăca din nou tricoul echipei sale

Revenirea dâmbovițeanului Florin Tănase la FCSB, tot mai aproape! Gigi Becali este încrezător că fotbalistul va îmbrăca din nou tricoul echipei sale

FCSB se pregătește să transfere un nou fotbalist dâmbovițean! După ce l-a achiziționat pe atacantul Daniel Popa, de la Universitatea Cluj, gruparea din Capitală se află aproape de a-l înregimenta și pe găeșteanul Florin Tănase, de la Al-Okhdood. Potrivit patronului, Gigi Becali revenirea lui „Tase” la FCSB pare să fie foarte aproape.

„Sunt mari. Aproape de 90%. 10% dacă îşi găseşte undeva unde să îi convină. Dacă nu, el vine”, a transmis Gigi Becali.

Pe de altă parte, jucătorul susține că se va întâlni cu patronul FCSB-ului, dar încă nu se pune problema revenirii sale la gruparea din Capitală.

„O să mă întâlnesc 100% cu nea Gigi. Avem o relaţie foarte bună. Deocamdată nu se pune problema să semnez. Aşa a fost şi convenţia înainte. Aştept să văd ce ofertă o să am de afară”, a declarat Florin Tănase pentru AntenaSport.

Dacă va accepta, în cele din urmă, să meargă la FCSB, Florin Tănase va câştiga 30.000 de euro pe lună. Acesta este salariul pe care îl are în prezent şi Florin Coman la FCSB.

M.I.