You are currently viewing Despre iubiri durabile – “Sober” – Dominic Neill

Despre iubiri durabile – “Sober” – Dominic Neill

You get me higher than the clouds…

Noul single al lui Dominic Neill, “Sober”, surprinde esența unei conexiuni de dragoste neclintite pe care protagonistul dorește să o păstreze. Piesa îmbină versuri pline de inimă cu un ritm optimist și vesel, creând un peisaj sonor vibrant care rezonează cu ascultătorii la mai multe niveluri.

În “Sober”, Dominic povestește despre o legătură emoțională profundă pe care personajul este hotărât să o mențină, în ciuda provocărilor pe care le întâmpină. Versurile exprimă cu emoție dorința de a rămâne în moment și de a păstra iubirea care pare atât de potrivită. Refrenul, plin de sinceritate, subliniază hotărârea de a menține această conexiune vie.

Piesa a fost scrisă de Dominic Neill, Daniel Schaub, Kristine Bogan, James Robert Carter și produsă de James Carter și CARMA.

video
play-rounded-fill

Născut pe 28 aprilie 1992 în Johannesburg, Africa de Sud, călătoria muzicală a lui Dominic Neill a început cu un loc 6 în sezonul 8 al show-ului Idols, la vârsta de 19 ani. A petrecut 3-4 ani navigând scena muzicală sud-africană, lansând muzică prin diverse proiecte. O colaborare cu producătorul Joe Louis a dus la succesul piesei „Better Day”, urmată de o colaborare de succes cu DJ Kent pe „Love You Still”. După ce a primit o nominalizare la premiile South African Music Awards, Neill a semnat contracte cu Universal și a lansat albumul său de debut „Out Of My League.” A avut turnee extensive și a stabilit conexiuni în Berlin, unde s-a mutat ulterior pentru a-și extinde orizonturile. Lansările cu label-ul WeAreDiamond, precum „Almost Love” cu James Carter și „Dancing In The Corner” cu Roxy Tones, au făcut ca Dominic să-și împrumute vocea unor piese cu un total combinat de peste 100 de milioane de stream-uri în doar câțiva ani. În 2021, a trecut de la a fi un artist prezentat la a-și construi cariera solo cu „Where Do We Go”, câștigând popularitate și difuzare radio în Germania. Alte lansări solo, precum „I’m On The Juice” și „That Guys”, i-au consolidat reputația de artist versatil. Lucrarea sa cea mai recentă, „Supersonic Love Machine”, o colaborare cu Christopher Wall, encapsulează stilul său muzical divers. Dominic Neill continuă să evolueze ca artist solo, cunoscut pentru abilitățile sale vocale și de compozitor.