You are currently viewing Cine ești fără bani? – florianrus x DOC – ,,Rege pentru o noapte”

Cine ești fără bani? – florianrus x DOC – ,,Rege pentru o noapte”

Credeam că lumea e a mea, știi tipul…

,,Rege pentru o noapte”, prima colaborare dintre florianrus și DOC, este o piesă care te face să te gândești la ce contează cu adevărat în viață. Într-o lume în care mulți se concentrează pe bani și succes, piesa asta pune în lumină importanța familiei și a prietenilor. Într-o lume materială, florianrus și DOC îți amintesc că adevărata bogăție vine din relațiile autentice și din momentele petrecute cu cei dragi. ,,Rege pentru o noapte” te încurajează să apreciezi lucrurile simple și esențiale, pentru că ele sunt cele care te fac cu adevărat fericit și mai mult decât atât, te va face să fredonezi. 

Piesa a fost scrisă de Florian Rus și DOC, iar producția a fost realizată de Costel Dominteanu (DOMINO). 

video
play-rounded-fill

Florianrus este unul dintre cei mai apreciați artiști și songwriteri din România. În 2019, a lansat împreună cu Mira piesa care a avut cele mai multe difuzări la radio din acel an, cu 10 săptămâni de locul întâi – ,,Străzile din București”. Artistul a avut și alte colaborări de succes cu numeroase artiste apreciate în spațiul românesc: AMI, Nicole Cherry, Ioana Ignat, JO și EMAA. Piesele artistului sunt primite cu mare interes de fanii acestuia, ,,Pură ficțiune” a fost #1 în topurile radio, la fel ca ,,Partea mea de vină”, ,,Dacă m-ai iubit cândva”, piesa sa în colaborare cu JO și ,,Până îmbătrânim”, colaborarea sa cu Olivia Addams. În 2023, Florian a lansat piesa ,,Dududum” alături de ANTONIA, piesă foarte bine primită de fanii ambilor artiști,  dar și piesele ,,Până atunci”, ,,Ultima decizie” și ,,O fată după ce s-a despărțit”, iar în acest an, artistul și-a încântat fanii cu colaborarea alături de Sabrina Stoica, ,,Dacă ne rănim”.

Activ din 1997, DOC este unul dintre cei mai apreciați artiști din scena muzicală hip-hop. El a jucat un rol esențial ca membru fondator al primei case de discuri independente de hip-hop din România, Facem Records. În anul 1999, a fost co-fondator al trupei CTC, alături de Deliric, Vlad Dobrescu și DJ Paul. În 2015, DJ Nasa s-a alăturat trupei. În palmaresul lor se regăsește un EP lansat în 2002, precum și albumul „Dificultăți Tehnice” din 2005. În paralel, DOC și-a continuat cariera solo, punctând cu albume notabile precum „Scăpat De Sub Control” (2010), „Lucrare De Control” (2011), „DOC & Motzu In HD” (2015) și „Eu” (2018). În 2017, a fost implicat în proiectul RWMNCS, o colaborare cu Dorian, care a rezultat într-un album exclusiv în limba engleză. Pe lângă creațiile proprii, DOC a contribuit la materialele colegilor săi de trupă și a colaborat cu numeroși alți artiști din România și din afara țării.