You are currently viewing Puțin peste 57% dintre dâmbovițeni și-au exprimat opțiunea electorală la alegerile locale și europarlamentare de astăzi

Puțin peste 57% dintre dâmbovițeni și-au exprimat opțiunea electorală la alegerile locale și europarlamentare de astăzi

S-a încheiat oficial procesul electoral, în județul Dâmbovița, unde s-a votat, astăzi în 89 de circumscripții electorale și 434 de secții de votare.

Potrivit cifrelor prezentate de AEP, pe parcursul zilei, și-au exprimat opțiunea electorală aproximativ 240 de mii de alegători din cei 416 mii, înscriși pe listele permanente de vot. Astfel, procentul prezenței la scrutinul electoral din județul Dâmbovița este de 57.11% pentru alegerile locale și de 57.7% la europarlamentare.

La nivel național, prezența la vot a fost de 49.9% (9033817 alegători) la locale și 52.32% (9427644 alegători) la europarlamentare.

CENTRUL DE COMUNICARE JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA anunța că, de la această oră, angajații Ministerului Afacerilor Interne vor fi angrenați în misiuni care privesc asigurarea condițiilor de securitate pentru transportul de către președinții birourilor electorale a dosarelor cu rezultatele votării, a buletinelor de vot și a celorlalte documente rezultate în urma votării, către birourile electorale județene.

AUTOR: F.S.