You are currently viewing Locul I pentru pompierii Geo-Sting SRL, la etapa județeană a Concursurilor Serivicilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență

Locul I pentru pompierii Geo-Sting SRL, la etapa județeană a Concursurilor Serivicilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență

Pompierii din cadrul Geo-Sting SRL și-au dovedit încă o dată profesionalismul.

Serviciul Privat pentru Situații de Urgență al societății a participat la etapa județeană a Concursurilor Serivicilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență (SVPSU) care s-a desfășurat astăzi, 12 iunie, în municipiul Moreni.

Pe parcursul celor trei probe practice – “Pista cu obstacole pe 100 m”, „Ştafeta 4 x 100 m” şi „Dispozitivul de intervenţie”, membri echipajului Geo-Sting SRL au demonstrat că şi-au însuşit modul de utilizare a tehnicii din dotare şi că sunt pregătiţi să intervină pentru stingerea incendiilor.

La toate probele competiției pompierii Geo-Sting au obținut cele mai bune rezultate astfel că, la final, în clasamentul general s-au clasat pe primul loc.

Concursurile Profesionale ale Serviciilor Voluntare și Private pentru Situaţii de Urgenţă au ca principal obiectiv perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor necesare intervenţiilor în situaţii de urgenţă.

AUTOR: F.S.